Geslaagd!

Een tijdje geleden schreef ik over mijn angst voor mijn mondelinge examens. Die examens heb ik afgelopen vrijdag moeten doen en die dag putte me zo uit dat ik een paar dagen aardig wat rust nodig had. Gelukkig kan ik wel zeggen dat ik mijn staatsexamens heb gehaald en na de zomer naar de universiteit kan.

Ik deed examen in Engels en Nederlands vwo. De universiteit Utrecht eist voor deze en sommige andere opleidingen dat je kunt bewijzen dat je vwo Engels en Nederlands niveau hebt ook als je een propedeuse hebt gehaald en hiermee overstapt naar de uni.

De mondelinge examens gingen niet heel goed, omdat mijn autisme het erg lastig maakt. Maar gelukkig ben ik uiteindelijk wel geslaagd.

Voor Engels haalde ik gemiddeld een 6 en voor Nederlands een 7.

Advertenties

Over Ces

Mijn blog is bedoeld om mijn gedichtjes en verhalen te delen, te spreken over geloof en welke andere onderwerpen ik dan ook maar wil bespreken. Veel leesplezier.
Dit bericht werd geplaatst in Poëzie. Bookmark de permalink .

9 reacties op Geslaagd!

 1. Henk ten Hove zegt:

  Gefeliciteerd! Succes bij je volgende studie.

 2. thatfullmoonguy zegt:

  Wauw! Ik had ook wel zo’n gevoel dat het slopend was geweest vandaar dat ik nog niks durfde te vragen.. Het was ècht de laatste en de grootste hindernis hè! Maar goed gedaan, toch! Heel hartelijk gefeliciteerd 🙂 !
  En na dit, wordt de studie vast een makkie 🙂 Nu heb je pas echt (school)vakantie he.. hoewel je misschien het nieuwe jaar alweer druk aan het voorbereiden bent. Nou ja, geniet van de vrije dagen die er zijn!
  O en trouwens; in Utrecht heb ook ik gestudeerd. Alleen niet aan de uni. Leuke stad op zich (misschien is die leuke engelse pub/restaurant/lunchroom er nog wel aan de Oudegracht), maar wel een stad natuurlijk , met alle bijbehorende drukte en zo. Ga je er ook op kamers? Piew…

 3. thatfullmoonguy zegt:

  O, en er was een lekkere broodjeskraam aan de Oudegracht!

 4. thatfullmoonguy zegt:

  Hey 🙂 Dankjewel! Altijd leuk even iets van je te horen. Wat zit jij in de Shakespeare op het moment! —->

  Die zou ik graag goed willen vinden maar ik kom er nooit echt in, vaak geprobeerd.
  Heb je dat muziekkamp al gehad dit jaar? Of ging dat niet meer door….

  • Ces zegt:

   Muziekweek is, als ik me niet vergis, nu bezig, maar ik ga helaas niet meer. Het is een kamp voor tieners van 15 tot 19. Vorig jaar ging ik, ondanks dat ik al een jaar ‘te oud’ was voor het laatst. Nu ben ik 21 en is het tijd om afscheid te nemen. Het is wel erg lastig, omdat het kamp heel veel voor me betekend heeft.

   Ik vind vooral A midsummer nights dream van Shakespeare erg goed. 🙂 Die is ook niet erg lastig te lezen, maar vooral grappig.

   • thatfullmoonguy zegt:

    Dan weet ik waar ik begin met mijn nieuwe poging!
    Oww ja.. je hebt het ook wel geschreven over de muziekweek…. Wat jammer! Je krijgt het natuurlijk nooit op dezelfde manier terug; maar blijf je wel muziek maken? En wie weet wat je daar dan nog meer uithaalt… Hee, misschien is er in Utrecht wel een mooi christelijk koor (of band), dat kan ik me best voorstellen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s